Timmer Kantoormeubelen

Betalen en bezorgen

Betalen:

In uw winkelwagen vind u een overzicht van de door u geselecteerde producten. U kunt de bestelling afronden door op bestellen te klikken en u vervolgens te registreren als nieuwe klant. Heeft u zich al geregistreerd? Dan kunt u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Op onze site kunt u op verschillende wijze betalen.

  • Voorafgaand aan levering via overmaking
  • Contant of per PIN bij aflevering
  • Via IDEAL
  • Op rekening (voor vaste klanten, volgens afspraak)

 

Bezorging en montage:

Timmer Kantoormeubelen heeft een eigen transport en montage dienst, waardoor alles professioneel wordt geleverd en gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal wordt na montage mee terug genomen.

Ter ondersteuning word soms gebruik gemaakt van externe transport en montage diensten.


Uw nieuwe kantoormeubilair wordt gratis geleverd en gemonteerd vanaf  € 250,00 exclusief BTW, daaronder berekenen wij € 35,00 exclusief BTW aan verzendkosten.

Dit geldt voor levering door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Tevens moet het afleveradres per vrachtwagen bereikbaar zijn. Leveringen die niet bereikbaar zijn met een vrachtwagen of buiten Nederland zijn op aanvraag!

Levering is op de begane grond of op verdieping met lift. Andere situaties (bijv. op verdieping met trap) zijn in overleg.

Let op: Voor het leveren en monteren van archiefrekken/stellingen, kluizen/brandkasten en producten die aan de wand of plafond gemonteerd moeten worden, gelden aparte tarieven, neem hiervoor contact met ons op.


Wanneer wij uw bestelling helemaal compleet hebben, en deze klaar is om uitgeleverd te worden, nemen wij contact met u op om een afleverafspraak te maken.

 

Levertijd:

Wij hanteren op onze website standaard een levertijd van 15 werkdagen. Veel meubelen, waaronder onze voorraadproducten, kunnen wij vaak sneller leveren. Neem daarom even contact met ons op wanneer u niet uitkomt met de beschreven levertijd, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.